Sep
14

Despre noi

Daca Dekora Design va pune la dispozitie produsele, Dekora Blog va ajuta sa va conturati ideile de design interior sau exterior. Aici veti gasi informatii si sugestii pentru decorarea unei camere – fie ea sufragerie, bucatarie, baie, balcon sau dormitor – a terasei, a biroului sau de ce nu, a clubului dvs.

Va venim in intampinare cu exemple de „asa da” sau „asa nu” pentru amenajarea interioara, cu trucuri ingenioase care pot face dintr-un obiect mediocru o piesa de rezistenta a unei incaperi, va tinem la curent cu moda design-ului de interior si, mai ales, ne preocupam de gusturile dvs. ajutandu-va sa faceti cele mai bune alegeri pentru locul pe care urmeaza sa il decorati.

Orice idee ne vine, o impartasim cu dvs, orice informatie detinem, v-o punem la dispozitie. A va simti confortabil acolo unde petreceti cel mai mult timp, a avea un decor in care totul sa conspire armonios, e vital pentru dezvoltarea dvs. personala si profesionala.

Cand simtiti ca toate resursele imaginatiei v-au parasit, „rasfoiti” blogul nostru pentru a va reface stocul de idei. Pentru ca noua ne place sa va fim de folos.


logo_dekora

mobila timisoara, mobilier, mobila la comanda, mobila bucatarie, proiectare, mobilier modern, birouri calculator, design, scaune birouri, mobilier sufragerie, mobilier living, mobilier baruri si restaurante, obiecte decorative