Oct
21

Mobilierul la comanda

Am obosit.

Toata lumea vrea mobilier la comanda la pret de magazin.Sa va explic, pentru cei care nu stiu ce este mobila la comanda. In primul rand ,acele piese de mobilier pe care le comandati sunt executate exact pentru nevoile dumneavoastra: nici prea mari si nici prea mici, exact pe dimensiunile dorite.Pentru a executa exact ceea ce doriti aveti nevoie de cineva care sa va inteleaga si sa va duca la bun sfarsit ideile dumneavoastra.

Acum urmeaza partea frumoasa, preturile produselor necesare executarii mobilierului, ce urmeaza a fi achizitionate, nu vor fi niciodata ca  preturile celor care fac mobilier in serie.Timpul de executie nu va fi niciodata la fel ca a acelui produs facut in serie,deci costurile pentru  executarea mobilierului dorit fata de cel din magazin va fi un pic mai mare.Dar daca doriti sa aveti in casa mobilierul pe care putem spune ca dumneavoastra l-ati realizat,atunci eu spun ca merita investitia.Depinde doar de banii pe care vreti sa ii investiti.

Astept pareri,cu cat credeti ca este mai scump mobilierul dorit?

Sper ca nu am fost prea rautacios.

Mihai

Sep
19

Blum

DYNAMIC SPACE ofera variante optime de compartimentare a spatiului prin planificatorul de zone, in functie de elementele si activitatile specifice care au loc in spatiul unei bucatarii: zona de provizii, zona de pastrare a obiectelor de bucatarie si a ustensilelor, zona de curatenie, zona de preparare a mancarii si zona de gatit. Fiecare din aceste zone este separata in mod distinct de celelalte zone si este gandita sa ofere maximum de functionalitate si confort.

O gama completa de sisteme pentru usi, sertare, dulapuri pentru provizii, sisteme de balamale, dulapuri de colt, sisteme de glisare cu extensie totala, sisteme variabile de compartimentare interioara, completeaza posibilitatile de a personaliza si accesoriza mobilierul bucatariei in functie de cerinte.

Servo drive este o noua linie de sisteme de deschidere, prin antrenare electrica, a sertarelor si extragerilor. Este necesara doar o mica apasare a sertarelor, pentru ca acestea sa se deschida printr-o miscare rapida, dar silentioasa.
Prin acest sistem este asigurat un confort sporit al actiunilor care au loc in bucatarie, in situatiile in care este nevoie de rapiditate in miscare.

Pentru mai multe detalii vizitati http://www.protege.ro/Concept_Dynamic_Space_by_BLUM_pentru_bucatarii.htm

*Aceste produse pot fi comandate si prin intermediul paginii www.dekora.ro

blum

Sep
19

Hettich

Bucataria este zona din casa in care ne petrecem activ cel mai mult timp. Ideal este ca totul sa fie la indemana si totul sa fie asezat intr-o ordine logica. Hettich a gandit un flux al operatiunilor dintr-o bucatarie, impartind mobilierul in 5 zone distincte. De aici au reiesit zone ca: prepararea mancarii, depozitarea mancarii, oale si cratite, detergenti si gunoi, tacamrui si vesela. Aceste zone trebuiesc grupate pentru a nu parcurge inutil metri in plus in bucatarie. Luam in considerare scurgerea de apa, racordul de apa si gaz si pozitionarea prizelor si in functie de toate acestea incepem si creionam bucataria ideala. E bine sa folosim sertare si nu corpuri cu usi si polite pentru ca in sertar putem aranja mai bine lucrurile si pentru ca avem o viziune de ansamblu asupra celor depozitate atunci cand deschidem sertarul. Unde mai punem ca sertarul se va inchide cu amortizare si are un aspect net superior corpului cu usi. Inaltimea blatului trebuie si ea sa fie in concordanta cu inaltimea utilizatorilor bucatariei. Aceeasi regula se aplica si corpurilor suspendate. Fronturile de mobilier pot schimba complet aspectul iar accesoriile de calitate va vor face viata mult mai usoara in bucatarie. Mai multe idei puteti gasi pe pagina http://www.hettich.com/intelligentkitchens/

si pe http://www.xn--kessebhmer-jcb.com/

*Aceste produse pot fi comandate si prin intermediul paginii www.dekora.ro

Hettich

Sep
19

Canapeaua concediilor de vara

Amestecul de Est şi de Vest, compania elveţiană B-alance permite Yin si Yang dictat uşor, stilul organic a colectării patio Fiore de mobilier. Acest lucru modern din Asia inspirat mobilier terasă set canapele caracteristici, Tabureţi si mese de cafea, curbe blânde sugestive de floare de cires. Rama Neagră , perne de culoare albă, de creditare o luxuriant.
Piese individuale vă permit să aranjati modelul dorit – în grupuri de intimă a două sau trei, sau ca un punct focal pentru trândăvind. În umbra pe punte, sau în soarele de la piscina, acest mobilier din Asia pentru terasă da un confort deosebit. Pentru detalii vizitati http://www.b-alance.ch.


Canapea

canapea

Sep
15

Concept corian

Noi concepte, noi tendinte.
Va prezentam ceva deosebit.
Conceptul se imbina armonios cu culoarea si rezulta ceva spectaculos.


mobila timisoara, mobilier, mobila la comanda, mobila bucatarie, proiectare, mobilier modern, birouri calculator, design, scaune birouri, mobilier sufragerie, mobilier living, mobilier baruri si restaurante, obiecte decorative